חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם עגבניות וגבינת פטה עיזים ממולא

מצרכים לבצק:

1 ק"ג קמח לחם

300 גר' עגבניות מרוסקות

1 כף גרגירי כוסברה

1 כף גרגירי פלפל שחור

חופן עלי זעתר טריים

3 כפות שמן זית חריף

30 גר' שמרים טריים

300 גר' מים קרים

½ 1 כפות מלח גס

מצרכים למילוי:

½ ק"ג גבינת פטה עיזים

½ כוס עלי זעתר טריים

מתכון מאת:

לשים את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח ומגרגירי הכוסברה עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ואת גרגירי הכוסברה ומתפיחים בקערה משומנת בשמן זית כשעה וחצי, מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 1 ס"מ לערך. מפזרים את גבינת פטה העיזים המפוררת מעל הבצק ומעליה את עלי הזעתר ומגלגלים לרולדה.חותכים את הנקניק שנוצר ל 2-3 לחמים ומתפיחים על משטח מקומח. מחממים תנור לטמפ' של 230 מעלות ואופים את הלחמים לאחר שתפחו במשך 30 דק' לערך או עד שהם מוכנים וזהובים כהוגן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017