חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם עגבניות וגבינת פטה עיזים ממולא

מצרכים לבצק:

1 ק"ג קמח לחם

300 גר' עגבניות מרוסקות

1 כף גרגירי כוסברה

1 כף גרגירי פלפל שחור

חופן עלי זעתר טריים

3 כפות שמן זית חריף

30 גר' שמרים טריים

300 גר' מים קרים

½ 1 כפות מלח גס

מצרכים למילוי:

½ ק"ג גבינת פטה עיזים

½ כוס עלי זעתר טריים

מתכון מאת:

לשים את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח ומגרגירי הכוסברה עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ואת גרגירי הכוסברה ומתפיחים בקערה משומנת בשמן זית כשעה וחצי, מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 1 ס"מ לערך. מפזרים את גבינת פטה העיזים המפוררת מעל הבצק ומעליה את עלי הזעתר ומגלגלים לרולדה.חותכים את הנקניק שנוצר ל 2-3 לחמים ומתפיחים על משטח מקומח. מחממים תנור לטמפ' של 230 מעלות ואופים את הלחמים לאחר שתפחו במשך 30 דק' לערך או עד שהם מוכנים וזהובים כהוגן.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.