חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שרימפס ברובארב

½ ק"ג שרימפס קריסטל גדולים, מקולפים ומנוקים

½2 כוסות רובארב, חתוך לחתיכות של 2 ס"מ

3-4 כפות סוכר

1 פלפל ירוק חריף קצוץ לפרוסות דקות

עלי כוסברה - לפי הטעם

מלח-ים גס - לפי הטעם

½1 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך לפרוסות דקות

3 כפות שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

לבשל את פרוסות הרובארב עם הסוכר, הג'ינג'ר ומעט מים במשך חמש דקות, עד שהרובארב יתרכך ויהפוך לוורוד. להוריד מהלהבה לפני שהרובארב מתפרק. להקפיץ את השרימפס בשמן-זית 2-3 דקות, עד שהם כמעט מוכנים. להוסיף את פרוסות הפלפל החריף. לערבב עם הרובארב המבושל. להוריד מראש. לפזר מלמעלה מלח-ים גס ועלי כוסברה. להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017