חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שרימפס ברובארב

½ ק"ג שרימפס קריסטל גדולים, מקולפים ומנוקים

½2 כוסות רובארב, חתוך לחתיכות של 2 ס"מ

3-4 כפות סוכר

1 פלפל ירוק חריף קצוץ לפרוסות דקות

עלי כוסברה - לפי הטעם

מלח-ים גס - לפי הטעם

½1 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך לפרוסות דקות

3 כפות שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

לבשל את פרוסות הרובארב עם הסוכר, הג'ינג'ר ומעט מים במשך חמש דקות, עד שהרובארב יתרכך ויהפוך לוורוד. להוריד מהלהבה לפני שהרובארב מתפרק. להקפיץ את השרימפס בשמן-זית 2-3 דקות, עד שהם כמעט מוכנים. להוסיף את פרוסות הפלפל החריף. לערבב עם הרובארב המבושל. להוריד מראש. לפזר מלמעלה מלח-ים גס ועלי כוסברה. להגיש מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.