חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

רולדות דפי אורז בשרימפס

20 דפי אורז

20 שרימפס גדולים (ענקיים!) קלופים ומנוקים

40 עלי נענע

2 כוסות עלי גרגר הנחלים עדין

½1 כוס של מלפפונים חתוכים לרצועות-אורך דקיקות

לרוטב:

⅓ כוס סויה עדינה

½  כוס מיץ ליים

1 צ'ילי ירוק קצוץ דק

2-1 כפית מיץ ג'ינג'ר

1 שן שום קצוצה דק-דק

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

לרוטב: לערבב את כל החומרים ולתת להתאזן חצי שעה.

לאדות את השרימפס במעט מים מומלחים קלות כשתיים-שלוש דקות, עד שהם "נעשים". לא לאדות זמן רב מדי! להניח לשרימפס להתקרר לטמפרטורת החדר, ולקצוץ אותם. להשרות את עלה האורז במעט מים, עד שהוא מתרכך. להניח על משטח שיש או נירוסטה. להניח עליו את השרימפס הקצוצים, עלי הגרגר, הנענע ורצועות המלפפונים. לגלגל לרולדה דקה. לטבול את הרולדה ברוטב, ולהניח. להגיש עם הרוטב בצד.

אפשר לעשות גם עם קלאמרי צרוב במחבת, סלמון נא כמו לסושי, אבוקדו וחסות. מה שבא לכם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.