חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר ים עם סלסת שומר וסלסת רימונים

1 ק"ג פילה מוסר טרי מאד ללא עצמות ועור

סלסת שומר:

3 ראשי שומר בינוני חתוכים לקוביות קטנות

מיץ מלימון ½1-1 תלוי בגודל הלימון ובעסיסיותו

4-5 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

½ כפית זרעי שומר קלויים וטחונים

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

חופן עלי שומר או עלי שמיר

סלסת רימונים:

גרעיני רימון משני רימונים (עדיף רימונים חמצמצים)

2 כפות סירופ רימונים

1 כף סילאן

3 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס

פלפל אדום חריף קצוץ דק ללא הגרעינים

חופן עלי כוסברה

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי סלסת השומר ומוסיפים עלי שומר או עלי שמיר.

מערבבים את כל חומרי סלסת הרימונים.

להכנת הקרפצ'יו, פורסים את נתח הדג לפרוסות לאורך כמה שיותר דק. מניחים על צלחת הגשה גדולה ומטפטפים מעל את סלסת הרימונים וסלסת השומר באופן רנדומאלי ובמתינות כך שלא יעיבו בטעמן אחת על השנייה ולא ישתלטו על טעמו של הדג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017