חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר ים עם סלסת שומר וסלסת רימונים

1 ק"ג פילה מוסר טרי מאד ללא עצמות ועור

סלסת שומר:

3 ראשי שומר בינוני חתוכים לקוביות קטנות

מיץ מלימון ½1-1 תלוי בגודל הלימון ובעסיסיותו

4-5 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

½ כפית זרעי שומר קלויים וטחונים

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

חופן עלי שומר או עלי שמיר

סלסת רימונים:

גרעיני רימון משני רימונים (עדיף רימונים חמצמצים)

2 כפות סירופ רימונים

1 כף סילאן

3 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס

פלפל אדום חריף קצוץ דק ללא הגרעינים

חופן עלי כוסברה

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי סלסת השומר ומוסיפים עלי שומר או עלי שמיר.

מערבבים את כל חומרי סלסת הרימונים.

להכנת הקרפצ'יו, פורסים את נתח הדג לפרוסות לאורך כמה שיותר דק. מניחים על צלחת הגשה גדולה ומטפטפים מעל את סלסת הרימונים וסלסת השומר באופן רנדומאלי ובמתינות כך שלא יעיבו בטעמן אחת על השנייה ולא ישתלטו על טעמו של הדג.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.