קרפצ
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו פארידה וסברס (או מנגו)

פילה פארידה

סברסים (או מנגו)

ליים (2 יחידות על כל 1 ק"ג דג)

מלח גס

פלפל אדום חריף טרי קצוץ דק, ללא גרעינים

כוסברה קצוצה גס

שמן זית פישולין (חריף ומר, מקורו בצרפת)

מתכון מאת:

קוצצים את פילה הדג לקוביות לא אחידות. מפזרים מעט מלח ואחר כך סוחטים את הליים (בסדר הזה הליים ממיס את המלח). טועמים ואם חסר מלח להוסיף. מערבבים ומוסיפים הפלפל האדום (לאחר שהפרדנו הגרעינים), שוב מערבבים וטועמים.

מוסיפים כוסברה ומערבבים. בצלחת נפרדת בוצעים ביד את הסברס מניחים הקרעים בצלחת ואז מפזרים מעל הסברס את תערובת הדג. מפזרים מלח גס מסביב בשולי הצלחת ולסיום מטפטפים שמן זית מסביב לצלחת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.