קרפצ
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו פארידה וסברס (או מנגו)

פילה פארידה

סברסים (או מנגו)

ליים (2 יחידות על כל 1 ק"ג דג)

מלח גס

פלפל אדום חריף טרי קצוץ דק, ללא גרעינים

כוסברה קצוצה גס

שמן זית פישולין (חריף ומר, מקורו בצרפת)

מתכון מאת:

קוצצים את פילה הדג לקוביות לא אחידות. מפזרים מעט מלח ואחר כך סוחטים את הליים (בסדר הזה הליים ממיס את המלח). טועמים ואם חסר מלח להוסיף. מערבבים ומוסיפים הפלפל האדום (לאחר שהפרדנו הגרעינים), שוב מערבבים וטועמים.

מוסיפים כוסברה ומערבבים. בצלחת נפרדת בוצעים ביד את הסברס מניחים הקרעים בצלחת ואז מפזרים מעל הסברס את תערובת הדג. מפזרים מלח גס מסביב בשולי הצלחת ולסיום מטפטפים שמן זית מסביב לצלחת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017