חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו לוקוס וסלט שומר

4-6 מנות

 

½ ק"ג פילה לוקוס, ללא עור ועצמות

3-2 פקעות שומר צעירות

מיץ מ-1 לימון בשל גדול

5-4 כפות שמן זית

מלח ים גס

2 כפות פלפל אדום חריף, קצוץ דק

שומשום שחור קלוי

מתכון מאת:

פורסים את הפילה הלוקוס לפרוסות דקות. מסדרים על צלחת הגשה. פורסים את פקעות השומר לאורכן לפרוסות דקות. חולטים במי קרח למשך כחצי שעה. מסננים ומייבשים היטב. מערבבים את מיץ הלימון עם שמן הזית ומתבלים במלח ים גס לפי הטעם. מוסיפים את הפלפל האדום החריף ויוצקים את הרוטב על פרוסות השומר. מפזרים את סלט השומר מעל פרוסות הלוקוס ומעל הכל את השומשום השחור הקלוי ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017