חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו לוקוס וסלט שומר

4-6 מנות

 

½ ק"ג פילה לוקוס, ללא עור ועצמות

3-2 פקעות שומר צעירות

מיץ מ-1 לימון בשל גדול

5-4 כפות שמן זית

מלח ים גס

2 כפות פלפל אדום חריף, קצוץ דק

שומשום שחור קלוי

מתכון מאת:

פורסים את הפילה הלוקוס לפרוסות דקות. מסדרים על צלחת הגשה. פורסים את פקעות השומר לאורכן לפרוסות דקות. חולטים במי קרח למשך כחצי שעה. מסננים ומייבשים היטב. מערבבים את מיץ הלימון עם שמן הזית ומתבלים במלח ים גס לפי הטעם. מוסיפים את הפלפל האדום החריף ויוצקים את הרוטב על פרוסות השומר. מפזרים את סלט השומר מעל פרוסות הלוקוס ומעל הכל את השומשום השחור הקלוי ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.