חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר ים ותאנים

פילה מוסר ים

מלח הימלאיה ורוד

גרגרי פלפל לבן

לימון

תאנים

שמן זית קורינייקי (שמן עז וארומטי ללא מרירות מקורו ביון)

עלי בזיליקום

מתכון מאת:

פורסים את הדג לפרוסות אלכסוניות ומפזרים מעל מלח הימלאיה ורוד. כותשים גרגרי פלפל לבן במכתש ועלי ומפזרים בתנועות מעגליות על הדג. סוחטים ביד מעט לימון מעל הדג. קורעים תאנים ביד ומפזרים סביב ובתוך הצלחת. מטפטפים שמן זית זורקים כמה עלי בזיליקום בשביל הטעם והצבע ואוכלים ביד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017