חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר ים ותאנים

פילה מוסר ים

מלח הימלאיה ורוד

גרגרי פלפל לבן

לימון

תאנים

שמן זית קורינייקי (שמן עז וארומטי ללא מרירות מקורו ביון)

עלי בזיליקום

מתכון מאת:

פורסים את הדג לפרוסות אלכסוניות ומפזרים מעל מלח הימלאיה ורוד. כותשים גרגרי פלפל לבן במכתש ועלי ומפזרים בתנועות מעגליות על הדג. סוחטים ביד מעט לימון מעל הדג. קורעים תאנים ביד ומפזרים סביב ובתוך הצלחת. מטפטפים שמן זית זורקים כמה עלי בזיליקום בשביל הטעם והצבע ואוכלים ביד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.