חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו שייטל עגל בלי בלסמיקו

½ ק"ג שייטל עגל נקי

חופן עלי רשאד שטופים ומיובשים

חופן זיתי טאסוס מגולענים וקצוצים דק

לימון בשל

פלפל ירוק חריף קצוץ דק (ללא גלעינים)

שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

פורסים את השייטל לפרוסות דקות. משטחים בעזרת החלק השטוח של להב סכין גדולה. מניחים על צלחת הגשה. מפזרים מלמעלה את מלח הים בזהירות ומטפטפים מיץ לימון. מפזרים את הזיתים הקצוצים, הפלפל הירוק החריף שקצצתם ואת עלי הרשאד. מטפטפים שמן זית בנדיבות ואוכלים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.