חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו שייטל עגל בלי בלסמיקו

½ ק"ג שייטל עגל נקי

חופן עלי רשאד שטופים ומיובשים

חופן זיתי טאסוס מגולענים וקצוצים דק

לימון בשל

פלפל ירוק חריף קצוץ דק (ללא גלעינים)

שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

פורסים את השייטל לפרוסות דקות. משטחים בעזרת החלק השטוח של להב סכין גדולה. מניחים על צלחת הגשה. מפזרים מלמעלה את מלח הים בזהירות ומטפטפים מיץ לימון. מפזרים את הזיתים הקצוצים, הפלפל הירוק החריף שקצצתם ואת עלי הרשאד. מטפטפים שמן זית בנדיבות ואוכלים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017