חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר ים בשמן אבוקדו

1 דג ים במשקל 1.5- 2.5 ק"ג (ניתן להשתמש גם בלוקוס / אינטיאס)

שמן אבוקדו

מיץ מלימון סחוט טרי

עלי נענע טריים

פלפל ירוק חריף קצוץ דק

פרוסות אבוקדו בשלים

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מפלטים את הדג ומורידים את העור. חותכים לפרוסות דקות. סוחטים מיץ לימון טרי, מפזרים את פרוסות האבוקדו ובוזקים מעל את הפלפל הירוק החריף ואת עלי הנענע. מפזרים מלח ים גס (אפשר להשתמש במלח השחור שיש להשיג בכל מעדנייה היום בארץ) ומרטיבים בשמן האבוקדו.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017