חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר ים בשמן אבוקדו

1 דג ים במשקל 1.5- 2.5 ק"ג (ניתן להשתמש גם בלוקוס / אינטיאס)

שמן אבוקדו

מיץ מלימון סחוט טרי

עלי נענע טריים

פלפל ירוק חריף קצוץ דק

פרוסות אבוקדו בשלים

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מפלטים את הדג ומורידים את העור. חותכים לפרוסות דקות. סוחטים מיץ לימון טרי, מפזרים את פרוסות האבוקדו ובוזקים מעל את הפלפל הירוק החריף ואת עלי הנענע. מפזרים מלח ים גס (אפשר להשתמש במלח השחור שיש להשיג בכל מעדנייה היום בארץ) ומרטיבים בשמן האבוקדו.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.