חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר וארטישוק

½ ק"ג פילה מוסר ים

3 ארטישוקים קטנים קלופים

½ כוס שמן ארטישוקים

1-2 לימונים בשלים

חופן עלי נענע

מלח ים גס

3 כפות זיתי טאסוס (שחורים מיובשים במלח) מגולענים היטב

מתכון מאת:

פורסים את הדג לפרוסות דקות. משטחים על צלחת הגשה. פורסים את הארטישוקים לפרוסות דקיקות ומחממים אותן מיד בשמן הארטישוקים על מחבת קטנה מנחושת. אחרי מס' דקות מוסיפים לארטישוקים שבמחבת את זיתי הטאסוס ושופכים על פרוסות הקרפאצ'ו (אסור שהשמן יגיע למעל 50 מעלות). מפזרים את עלי הנענע ומטפטפים מיץ לימון סחוט טרי על הדג.

נ.ב: אפשר ואולי אפילו עדיף לקצוץ מעט פלפל ירוק חריף ולהוסיף מעל הדג, רק יוסיף.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.