חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו מוסר וארטישוק

½ ק"ג פילה מוסר ים

3 ארטישוקים קטנים קלופים

½ כוס שמן ארטישוקים

1-2 לימונים בשלים

חופן עלי נענע

מלח ים גס

3 כפות זיתי טאסוס (שחורים מיובשים במלח) מגולענים היטב

מתכון מאת:

פורסים את הדג לפרוסות דקות. משטחים על צלחת הגשה. פורסים את הארטישוקים לפרוסות דקיקות ומחממים אותן מיד בשמן הארטישוקים על מחבת קטנה מנחושת. אחרי מס' דקות מוסיפים לארטישוקים שבמחבת את זיתי הטאסוס ושופכים על פרוסות הקרפאצ'ו (אסור שהשמן יגיע למעל 50 מעלות). מפזרים את עלי הנענע ומטפטפים מיץ לימון סחוט טרי על הדג.

נ.ב: אפשר ואולי אפילו עדיף לקצוץ מעט פלפל ירוק חריף ולהוסיף מעל הדג, רק יוסיף.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017