חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קבב ים בשמן אבוקדו ויוגורט-טחינה

½ ק"ג בשר מוסר ים נקי מהפילה של הדג

¼ כוס כוסברה קצוצה דק

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כף ג'ינג'ר מגורד דק

¼ חבילה בזיליקום קצוץ דק

מלח ים גס

1 כוס יוגורט עיזים

½ כוס טחינה גולמית

1-2 לימונים בשלים

גרידת לימון מחצי לימון

שמן אבוקדו

מתכון מאת:
מתוך: דגים

קוצצים את בשר הדג דק דק. מערבבים את בשר הדג הקצוץ עם כל עשבי התבלין הקצוצים, הג'ינג'ר, גרידת לימון מחצי לימון והפלפל הירוק. מתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים מעט שמן אבוקדו אם צריך. 

יוצרים קבבים מתערובת הדג בעזרת כפות ידיים קצת רטובות. צולים על גריל פחמים ונזהרים לא לייבש את הדג.

מגישים עם רוטב שמכינים מהיוגורט והטחינה הגולמית. בוזקים מעט מלח ים גס מלמעלה ומטפטפים מיץ לימון סחוט טרי ושמן אבוקדו. מגישים מיד.

הצעה לגיוון: ניתן ליצור את הקבב סביב גבעול שלם של בצל ירוק.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.