חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קבב ים בשמן אבוקדו ויוגורט-טחינה

½ ק"ג בשר מוסר ים נקי מהפילה של הדג

¼ כוס כוסברה קצוצה דק

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כף ג'ינג'ר מגורד דק

¼ חבילה בזיליקום קצוץ דק

מלח ים גס

1 כוס יוגורט עיזים

½ כוס טחינה גולמית

1-2 לימונים בשלים

גרידת לימון מחצי לימון

שמן אבוקדו

מתכון מאת:
מתוך: דגים

קוצצים את בשר הדג דק דק. מערבבים את בשר הדג הקצוץ עם כל עשבי התבלין הקצוצים, הג'ינג'ר, גרידת לימון מחצי לימון והפלפל הירוק. מתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים מעט שמן אבוקדו אם צריך. 

יוצרים קבבים מתערובת הדג בעזרת כפות ידיים קצת רטובות. צולים על גריל פחמים ונזהרים לא לייבש את הדג.

מגישים עם רוטב שמכינים מהיוגורט והטחינה הגולמית. בוזקים מעט מלח ים גס מלמעלה ומטפטפים מיץ לימון סחוט טרי ושמן אבוקדו. מגישים מיד.

הצעה לגיוון: ניתן ליצור את הקבב סביב גבעול שלם של בצל ירוק.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017