חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו פלמידה לבנה ושומר

לקרמל פיסטוק:

100 גר' פיסטוק קלוף קלוי

100 גר' סוכר לבן

לסלט שומר:

4 שומר נקיים מגוררים דק בפומפיה

מיץ משני לימונים

מלח ים גס

פלפל לבן טחון טרי

פיסטוק בקרמל

לקרפצ'ו פלמידה:

200 גר' פילה פלמידה לבנה נקי מעור ועצמות

1 לימון

½ כוס שמן זית 

מתכון מאת:

קרמל פיסטוק:

מכינים קרמל בהיר במחבת כבדה מוסיפים פיסטוק מערבבים ומעבירים לנייר אפיה. מקררים כשעה מחוץ למקרר. קוצצים גס בסכין.

סלט שומר:

מערבבים את כל מרכיבי הסלט (כולל הפיסטוק בקרמל) טועמים ומתקנים תיבול.

פורסים את הדג דק ככל האפשר ומסדרים על צלחת הגשה שטוחה. מתבלים בלימון מלח ופלפל לבן. מסדרים גבעה של סלט שומר במרכז הקרפצ'יו מזלפים שמן זית בנדיבות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017