חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו דלעת בצ'אטני צ'ילי

מנה ל-4 סועדים.

½ ק"ג דלעת טריה

2 לימונים

מלח ים גס ופלפל שחור טחון טרי

כף סילאן

½ כוס שמן זית

לצ'אטני:

2 כוסות צ'ילי אדום

1 כוס עגבניות בשלות

½ כוס חומץ אורז

½ כוס סוכר לבן

מתכון מאת:

במעבד מזון טוחנים צ'ילי ועגבניות. מבשלים עם סוכר וחומץ אורז עד לקבלת מרקם סמיך וצמיגי – כמו ריבה. חותכים את הדלעת לרצועות עבות באורך 4 ס"מ. בעזרת קולפן ירקות חותכים רצועות דקיקות ומסדרים על צלחת הגשה שטוחה. סוחטים מעט לימון על הדלעת מתבלים במעט מלח ופלפל שחור בעזרת מברשת מורחים את רצועות הדלעת בצ'אטני צ'ילי. רגע לפני ההגשה מזלפים שמן זית בנדיבות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.