חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו דלעת בצ'אטני צ'ילי

מנה ל-4 סועדים.

½ ק"ג דלעת טריה

2 לימונים

מלח ים גס ופלפל שחור טחון טרי

כף סילאן

½ כוס שמן זית

לצ'אטני:

2 כוסות צ'ילי אדום

1 כוס עגבניות בשלות

½ כוס חומץ אורז

½ כוס סוכר לבן

מתכון מאת:

במעבד מזון טוחנים צ'ילי ועגבניות. מבשלים עם סוכר וחומץ אורז עד לקבלת מרקם סמיך וצמיגי – כמו ריבה. חותכים את הדלעת לרצועות עבות באורך 4 ס"מ. בעזרת קולפן ירקות חותכים רצועות דקיקות ומסדרים על צלחת הגשה שטוחה. סוחטים מעט לימון על הדלעת מתבלים במעט מלח ופלפל שחור בעזרת מברשת מורחים את רצועות הדלעת בצ'אטני צ'ילי. רגע לפני ההגשה מזלפים שמן זית בנדיבות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017