חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם יוגורט ממולא בקשקבל כבשים

חומרים לבצק

3-4 כוסות קמח לחם לבן

¾ כפית אבקת אפייה

20 גרם שמרים טריים

¾ כפית מלח

¾ 1 כוסות יוגורט כבשים

חומרים למילוי

200 גר' גבינת קשקבל כבשים מיושנת, מגורדת דק

1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

הבצק:

מחממים מראש תנור אפיה לחום של 250 מעלות, לפחות שעה מראש. לתוך קערת המיקסר מכניסים את כל חומרי הבצק, תחילה את החומרים היבשים – 3 כוסות הקמח, השמרים, המלח ואבקת האפיה ולאחר מכן את היוגורט. מוסיפים קמח לפי הצורך תוך כדי ערבול במיקסר. מתחי לים במהירות נמוכה ועוברים למהירות גבוהה, עד ליצירת בצק אלסטימשאירים את הבצק להתפחה בקערת המערבל למשך שעה, מכוסה בניילון.מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ומתפיחים עוד כחצי שעה. מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר 15- 20 ס"מ.

המילוי:

מכינים את המילוי ע"י ערבוב הגבינה והבצל ירוק. מוסיפים מעט מלח אם צריך.מניחים כף גדושה במרכז כל עיגול בצק ומקפלים לחצי עיגול, כך שהבצק מכסה את המילוי.מרדדים דק בעזרת כך היד. מפזרים מעל עוד גבינת קשקבל כבשים. אופים על נייר אפייה עד שהבצק מזהיב.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.