חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם יוגורט ממולא בקשקבל כבשים

חומרים לבצק

3-4 כוסות קמח לחם לבן

¾ כפית אבקת אפייה

20 גרם שמרים טריים

¾ כפית מלח

¾ 1 כוסות יוגורט כבשים

חומרים למילוי

200 גר' גבינת קשקבל כבשים מיושנת, מגורדת דק

1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

הבצק:

מחממים מראש תנור אפיה לחום של 250 מעלות, לפחות שעה מראש. לתוך קערת המיקסר מכניסים את כל חומרי הבצק, תחילה את החומרים היבשים – 3 כוסות הקמח, השמרים, המלח ואבקת האפיה ולאחר מכן את היוגורט. מוסיפים קמח לפי הצורך תוך כדי ערבול במיקסר. מתחי לים במהירות נמוכה ועוברים למהירות גבוהה, עד ליצירת בצק אלסטימשאירים את הבצק להתפחה בקערת המערבל למשך שעה, מכוסה בניילון.מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ומתפיחים עוד כחצי שעה. מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר 15- 20 ס"מ.

המילוי:

מכינים את המילוי ע"י ערבוב הגבינה והבצל ירוק. מוסיפים מעט מלח אם צריך.מניחים כף גדושה במרכז כל עיגול בצק ומקפלים לחצי עיגול, כך שהבצק מכסה את המילוי.מרדדים דק בעזרת כך היד. מפזרים מעל עוד גבינת קשקבל כבשים. אופים על נייר אפייה עד שהבצק מזהיב.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017