חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו פארידה עם אבוקדו ושמן אגוזים

1 פארידה טרייה שיצאה מהים במשקל 1.5 ק"ג

2 אבוקדו בשלים

3-4 כפות שמן אגוזים

פילה לימונים מ-3 לימונים בשלים גדולים

פלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מלח ים גס לפי הטעם

חצי כוס עלי שמיר טרי

מתכון מאת:

מורידים את העור של הדג. פרוסים לפרוסות דקיקות. מסדרים על צלחת הגשה. בעזרת כפית מניחים על כל פרוסת פארידה חתיכת אבוקדו קטנה. מטפטפים מיץ לימון על האבוקדו. מפזרים בין פרוסות הדג את פילה הלימונים. מוזגים מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי מלמעלה. מפזרים את עלי השמיר בעדינות ומטפטפים בזהירות מעל האבוקדו את שמן האגוזים. מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.