חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פלמידה לבנה מעושנת עם סלט קולרבי וגרגיר הנחלים

4-6 מנות

לסלט:

4 קולרבי צעירים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

2 כוסות (כ-1 צרור) עלי גרגיר הנחלים

4-3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

½ כף דבש פרחי בר

1 כף שמן שומשום כהה

מלח ים, פלפל לבן

לדג:

1 דג פלמידה במשקל 1 ק"ג

1 כוס מלח ים גס

1 כוס עלי תה שחור

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מכינים את הדג: לעישון הדג, מחממים ווק על אש גבוהה. מפזרים בפנים את המלח ומחממים היטב. מוסיפים את עלי התה. מניחים מעל רשת (המגיעה עם הווק – חצי רשת המכסה חצי משטח המחבת) ומניחים על הרשת את הדג. מכסים את הווק במכסה ומעשנים עד שבשר הפלמידה מוכן והיא מעושנת קלות, בנגיעה קלה הדג צריך להיות קפיצי למגע ומעט רך. מוציאים ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.

מכינים את הסלט: מערבבים את קוביות הקולרבי עם עלי גרגיר הנחלים. מוסיפים מיץ לימון, דבש ושמן שומשום ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם.

מסירים מהדג את העור ומניחים על צלחת הגשה. מפזרים מעל את הסלט ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.