חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פלאפל ברבוניות

½ ק"ג ברבוניות

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים

½ כוס עלי כוסברה קצוצים

1 שן שום קצוצה

½ כפית מלח

מעט פלפל שחור

שמן לטיגון

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מפרידים את בשר הברבוניות מן האידרה, מרחיקים את האידרה, הראש והזנב וקוצצים את בשר הדג. טוחנים את החומוס במעבד מזון לעיסה אחידה. מוסיפים לחומוס את בשר הדג הקצוץ ביחד עם הכוסברה, שום מלח ופלפל ומערבבים היטב. צרים כדורים שטוחים ומטגנים בשמן עמוק חם מאוד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017