חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פלאפל ברבוניות

½ ק"ג ברבוניות

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים

½ כוס עלי כוסברה קצוצים

1 שן שום קצוצה

½ כפית מלח

מעט פלפל שחור

שמן לטיגון

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מפרידים את בשר הברבוניות מן האידרה, מרחיקים את האידרה, הראש והזנב וקוצצים את בשר הדג. טוחנים את החומוס במעבד מזון לעיסה אחידה. מוסיפים לחומוס את בשר הדג הקצוץ ביחד עם הכוסברה, שום מלח ופלפל ומערבבים היטב. צרים כדורים שטוחים ומטגנים בשמן עמוק חם מאוד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.