חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה פארידה בעגבניות מרוסקות

4 פילטים מפארידה טרייה-טרייה

3 כפות שמן-זית

2-1 לימונים טריים

5 עגבניות בשלות, מרוסקות טרי על פומפייה דקה

קורט הל גרוס טרי

פלפל לבן גרוס טרי

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

לתבל את פילה הפארידה במלח, בפלפל לבן ובהל. לעטוף את הדג בשמן-זית. לצלות במחבת ברזל חמה את הדג דקה-שתיים מכל צד. להוריד מהמחבת. לטפטף מיץ לימון טרי, להגיש עם רסק העגבניות הבשלות ומעט שמן-זית.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017