חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה פארידה בעגבניות מרוסקות

4 פילטים מפארידה טרייה-טרייה

3 כפות שמן-זית

2-1 לימונים טריים

5 עגבניות בשלות, מרוסקות טרי על פומפייה דקה

קורט הל גרוס טרי

פלפל לבן גרוס טרי

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

לתבל את פילה הפארידה במלח, בפלפל לבן ובהל. לעטוף את הדג בשמן-זית. לצלות במחבת ברזל חמה את הדג דקה-שתיים מכל צד. להוריד מהמחבת. לטפטף מיץ לימון טרי, להגיש עם רסק העגבניות הבשלות ומעט שמן-זית.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.