חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה מוסר על תבשיל קינואה ריג'לה ורימונים

 1 ק"ג פילה מוסר נקי מעצמות

עלים מ-2 ענפי מרווה (עלים קצוצים)

500 גר' קינואה

2 כוסות עלי ריג'לה שטופים

1 כוס שקדים קלויים קצוצים גס

1 כוס שמן זית

4 לימונים

2 כוסות גרגרי רימון

2 כפות דבש

10 עלי בזיליקום

מתכון מאת:
מתוך: דגים

אופו ההכנה : מחממים תנור ל-240 מעלות. משרים קינואה במים רותחים כ-25 דקות ומסננים. חותכים את פילה הדג למנות, כ- 150 גר' כל מנה. מתבלים לימון, שמן זית, מלח , פלפל ועל מרווה קצוצים.

הכנת סלט רימונים: מתבלים את גרגרי הרימון במיץ משני לימונים, פרוסות צ'ילי אדום, בזיליקום ודבש. טועמים ומתקנים תיבול.

מניחים את הדגים (עור כלפי מעלה) בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מניחים את התבנית בחלקו העליון של התנור. מחממים מחבת, יוצקים שמן זית ומקפיצים שקדים, מוסיפים קינואה ועלי ריג'לה. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים את קינואה לקערת הגשה, מסדרים את פילה הדג עם העור כלפי מטה, מקשטים בסלסה רימונים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017