חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה מוסר על תבשיל קינואה ריג'לה ורימונים

 1 ק"ג פילה מוסר נקי מעצמות

עלים מ-2 ענפי מרווה (עלים קצוצים)

500 גר' קינואה

2 כוסות עלי ריג'לה שטופים

1 כוס שקדים קלויים קצוצים גס

1 כוס שמן זית

4 לימונים

2 כוסות גרגרי רימון

2 כפות דבש

10 עלי בזיליקום

מתכון מאת:
מתוך: דגים

אופו ההכנה : מחממים תנור ל-240 מעלות. משרים קינואה במים רותחים כ-25 דקות ומסננים. חותכים את פילה הדג למנות, כ- 150 גר' כל מנה. מתבלים לימון, שמן זית, מלח , פלפל ועל מרווה קצוצים.

הכנת סלט רימונים: מתבלים את גרגרי הרימון במיץ משני לימונים, פרוסות צ'ילי אדום, בזיליקום ודבש. טועמים ומתקנים תיבול.

מניחים את הדגים (עור כלפי מעלה) בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מניחים את התבנית בחלקו העליון של התנור. מחממים מחבת, יוצקים שמן זית ומקפיצים שקדים, מוסיפים קינואה ועלי ריג'לה. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים את קינואה לקערת הגשה, מסדרים את פילה הדג עם העור כלפי מטה, מקשטים בסלסה רימונים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.