חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה מוסר על ריזוטו פורטובלו

מתכון ל-4 סועדים.

 

600 גר' פילה מוסר ים

6 ענפי תימין מופרדים לעלים

1 לימונים + 2 לימונים פרוסים

מלח ים ופלפל שחור טחון טרי

לריזוטו:

200 גר' ארבוריו

½ ק"ג פטריות פורטובלו קצוצות

100 גר' פרמז'ן

75 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 ליטר ציר עוף חם

1 כוס יין לבן יבש

1 צרור עירית קצוץ

מלח ים ופלפל לבן טחון טרי

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מחממים תנור לחום גבוה 250 מעלות. מניחים את הדג על פרוסות הלימון ומתבלים בלימון שמן זית וטמין. צולים כ 10 דק' בחלק העליון של התנור.

בסיר בעל תחתית כבדה ממיסים שליש מהחמאה ומטגנים את הפטריות והאורז כשתי דקות. מוסיפים יין לבן ומערבבים עד שנספג. מוסיפים ציר עוף בכל פעם מצקת ומערבבים עד שנספג. האורז אמור להיות בדרגת אל דנטה וזמן הבישול הוא בערך 20 דק'. מורידים מהאש כשמוכן ומוסיפים פרמז'ן. מוסיפים קוביות חמאה עד שנמסות ומסמיכות את הריזוטו. מוסיפים עירית, מסדרים תלולית של ריזוטו על כל צלחת ומעל מניחים את פילה הדג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017