חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה מוסר בארטישוקים

1 דג מוסר ים שלם + 2 פילטים מנוקים מעצמות

6-7 ארטישוקים מנוקים ללבבות

⅓ כוס שמן זית פיקואל

מספר עלי מרווה

½ כוס יין לבן שרדונה

1 כוס בצל קצוץ דק

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

1 כפית זרעוני כוסברה קלויים וכתושים

1-2 לימונים בשלים

מתכון מאת:
מתוך: דגים

חותכים את פילה הדג לחתיכות בינוניות. במחבת נחושת גדולה מטגנים את לבבות הארטישוק שחתכתם לקוביות קטנות בשמן זית פיקואל. מוסיפים פלפל לבן גרוס וזירעוני כוסברה קלויים וכתושים. מציפים אחרי מס' דקות ביין לבן ומפזרים מעל כמה עלי מרווה.

אחרי 5 דק' נוספות, מניחים בתוך המחבת את פילה הדג עם העור כלפי מעלה, מתבלים במעט מלח ופלפל לבן למעלה. בוזקים את הבצל הירוק הקצוץ דק מלמעלה. ממשיכים בבישול מכוסה עוד כ-3-4 דקות. מטפטפים מיץ לימון סחוט טרי ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017