חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה מוסר בארטישוקים

1 דג מוסר ים שלם + 2 פילטים מנוקים מעצמות

6-7 ארטישוקים מנוקים ללבבות

⅓ כוס שמן זית פיקואל

מספר עלי מרווה

½ כוס יין לבן שרדונה

1 כוס בצל קצוץ דק

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

1 כפית זרעוני כוסברה קלויים וכתושים

1-2 לימונים בשלים

מתכון מאת:
מתוך: דגים

חותכים את פילה הדג לחתיכות בינוניות. במחבת נחושת גדולה מטגנים את לבבות הארטישוק שחתכתם לקוביות קטנות בשמן זית פיקואל. מוסיפים פלפל לבן גרוס וזירעוני כוסברה קלויים וכתושים. מציפים אחרי מס' דקות ביין לבן ומפזרים מעל כמה עלי מרווה.

אחרי 5 דק' נוספות, מניחים בתוך המחבת את פילה הדג עם העור כלפי מעלה, מתבלים במעט מלח ופלפל לבן למעלה. בוזקים את הבצל הירוק הקצוץ דק מלמעלה. ממשיכים בבישול מכוסה עוד כ-3-4 דקות. מטפטפים מיץ לימון סחוט טרי ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.