חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה בס עם קינואה שחורה ארטישוק שקדים וזעפרן

כמות ל-4 סועדים.

לפילה הדג:

4 נתחים של פילה בס במשקל 150 גרם כל אחד

½ כוס שמן זית

10 ענפים של טימין מופרדים לעלים

5 לימונים חתוכים לפרוסות

מלח ים גס ופלפל שחור טחון טרי

לתבשיל הקינואה:

2 כוסות קינואה שחורה

4 לבבות ארטישוק פרוסים דק

½ כוס שקדים קלוים קצוצים גס

3 כפות שמן זית

20 שערות זעפרן

מלח ים גס ופלפל שחור טחון טרי

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מחממים תנור ל- 250 מעלות. מניחים את הדגים (כשצד העור כלפי מעלה) על פרוסות הלימון כשהם מתובלים בשמן זית, טימין, מלח ופלפל. צולים כ- 12 דקות. משרים את הקינואה כ- 20 דקות במים רותחים ומסננים. משרים שעה את שערות הזעפרן במים קרים. מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הארטישוקים 7-8 דקות. מוסיפים את הקינואה המושרית, השקדים, הזעפרן (עם המים). מתבלים בפלפל ומלח ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים לצד פילה הדג.

* ניתן להחליף את הקינואה השחורה בקינואה לבנה או אדומה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.