חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה בס-ים ביוגורט וכרובית

4 פילטים מבאס-ים

4 כפות שמן-זית

מעט עלי טימין לימוני טריים

1 ראש כרובית חתוך לפרוסות עבות

קורט זרעי כוסברה מעוכים

2-3 לימונים בשלים

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

לרוטב היוגורט:

1 כוס יוגורט סמיך

1 כפית קליפת לימון מגוררת

1 פלפל צ'ילי ירוק קצוץ דק

1 כף דבש

1 כפית ג'ינג'ר מגורר

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מערבבים את כל מרכיבי היוגורט.

 לחמם מחבת ברזל, ולצלות בה את פרוסות הכרובית עם מעט שמן-זית, מלח-ים גס וטימין. לתבל את פרוסות הבאס בגרגירי הכוסברה המעוכים, מלח-ים ופלפל לבן גרוס. להוציא את הכרובית מהמחבת החמה כשהיא מוכנה, אבל לא רכה מדי. לטפטף עליה מיד מיץ לימון טרי. לצלות את פילה הבאס המתובל במחבת הברזל החמה. להגיש עם הכרובית והיוגורט המתובל.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.