חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה בס-ים ביוגורט וכרובית

4 פילטים מבאס-ים

4 כפות שמן-זית

מעט עלי טימין לימוני טריים

1 ראש כרובית חתוך לפרוסות עבות

קורט זרעי כוסברה מעוכים

2-3 לימונים בשלים

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

לרוטב היוגורט:

1 כוס יוגורט סמיך

1 כפית קליפת לימון מגוררת

1 פלפל צ'ילי ירוק קצוץ דק

1 כף דבש

1 כפית ג'ינג'ר מגורר

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מערבבים את כל מרכיבי היוגורט.

 לחמם מחבת ברזל, ולצלות בה את פרוסות הכרובית עם מעט שמן-זית, מלח-ים גס וטימין. לתבל את פרוסות הבאס בגרגירי הכוסברה המעוכים, מלח-ים ופלפל לבן גרוס. להוציא את הכרובית מהמחבת החמה כשהיא מוכנה, אבל לא רכה מדי. לטפטף עליה מיד מיץ לימון טרי. לצלות את פילה הבאס המתובל במחבת הברזל החמה. להגיש עם הכרובית והיוגורט המתובל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017