חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאייה מקומית - דג פרידה וחזה עוף

1 בצל קצוץ גס

1 קילו חזה עוף חתוך לקוביות גדולות

1 קילו דג פרידה חתוך לקוביות

1 ק"ג אורז עגול

½ כוס שמן זית

½1 ק"ג עגבניות תמר

כף זרעוני שומר

מעט פלפל לבן שלם

½ גר' זעפרן

1 ליטר ציר עוף

1 פלפל אדום חריף קצוץ, נקי מגרעינים

מתכון מאת:
מתוך: דגים / עופות

לחצות את העגבניות, לשמן ולהמליח ולצרוב אותן בתנור חם מאוד כ-25 דקות. לקלוף ולקצץ את העגבניות הצרובות. לחמם את שמן הזית בסיר שטוח, להוסיף את קוביות הבצל ולטגן עד לשקיפות. להוסיף את האורז, העגבניות הקצוצות , מלח וציר העוף. להשרות את הזעפרן ב-3 כפות מים ולהוסיף לסיר. לכתוש את זרעוני השומר והפלפל הלבן לערבב עם שמן זית ולטבל את קוביות חזה העוף. לטגן את חזה העוף על מחבת לוהטת, להוסיף 4-5 שיני שום פרוסות דק, פלפל אדום חריף קצוץ. להוסיף וסיר לכסות ולבשל כ-20 דקות. בתום הבישול להוסיף את קוביות הדג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017