חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאייה מקומית - דג פרידה וחזה עוף

1 בצל קצוץ גס

1 קילו חזה עוף חתוך לקוביות גדולות

1 קילו דג פרידה חתוך לקוביות

1 ק"ג אורז עגול

½ כוס שמן זית

½1 ק"ג עגבניות תמר

כף זרעוני שומר

מעט פלפל לבן שלם

½ גר' זעפרן

1 ליטר ציר עוף

1 פלפל אדום חריף קצוץ, נקי מגרעינים

מתכון מאת:
מתוך: דגים / עופות

לחצות את העגבניות, לשמן ולהמליח ולצרוב אותן בתנור חם מאוד כ-25 דקות. לקלוף ולקצץ את העגבניות הצרובות. לחמם את שמן הזית בסיר שטוח, להוסיף את קוביות הבצל ולטגן עד לשקיפות. להוסיף את האורז, העגבניות הקצוצות , מלח וציר העוף. להשרות את הזעפרן ב-3 כפות מים ולהוסיף לסיר. לכתוש את זרעוני השומר והפלפל הלבן לערבב עם שמן זית ולטבל את קוביות חזה העוף. לטגן את חזה העוף על מחבת לוהטת, להוסיף 4-5 שיני שום פרוסות דק, פלפל אדום חריף קצוץ. להוסיף וסיר לכסות ולבשל כ-20 דקות. בתום הבישול להוסיף את קוביות הדג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.