חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לוקוס צרוב בתנור בתמרהינדי

1 לוקוס לבן בינוני במשקל 2 ק"ג

2 כפות תמרהינדי

3 כפות נוזל דגים וייטנאמי

5 בצלים ירוקים

2 כפות סוכר דמררה בהיר של סוגת

חופן עלי נענע טריים

1-2 צ'ילי אדום פרוס דק

4 כפות חמאה מזוקקת

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מנקים היטב את בטן הדג ומכניסים לתוכה את הבצלים הירוקים ועלי הנענע. מערבבים את התמרהינדי עם נוזל הדגים הוייטנאמי והחמאה המזוקקת. מחממים בסיר קטנטן ומוסיפים את סוכר הדמררה הבהיר ומבשלים עד שהסוכר נמס והנוזל מתאחד. מוסיפים את פרוסות הצ'ילי. מורחים את הדג היטב בתערובת התמרהינדי וצולים בתנור מחומם מראש ל 25 מעלות או שצולים על גריל פחמים. הופכים את הדג אחרי 10 דק' ומורחים שוב בתערובת התמרהינדי. ממשיכים בצלייה עוד 10 דק' ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017