חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לוקוס צרוב בתנור בתמרהינדי

1 לוקוס לבן בינוני במשקל 2 ק"ג

2 כפות תמרהינדי

3 כפות נוזל דגים וייטנאמי

5 בצלים ירוקים

2 כפות סוכר דמררה בהיר של סוגת

חופן עלי נענע טריים

1-2 צ'ילי אדום פרוס דק

4 כפות חמאה מזוקקת

מתכון מאת:
מתוך: דגים

מנקים היטב את בטן הדג ומכניסים לתוכה את הבצלים הירוקים ועלי הנענע. מערבבים את התמרהינדי עם נוזל הדגים הוייטנאמי והחמאה המזוקקת. מחממים בסיר קטנטן ומוסיפים את סוכר הדמררה הבהיר ומבשלים עד שהסוכר נמס והנוזל מתאחד. מוסיפים את פרוסות הצ'ילי. מורחים את הדג היטב בתערובת התמרהינדי וצולים בתנור מחומם מראש ל 25 מעלות או שצולים על גריל פחמים. הופכים את הדג אחרי 10 דק' ומורחים שוב בתערובת התמרהינדי. ממשיכים בצלייה עוד 10 דק' ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.