חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לוקוס עם זיתים בנוסח טוניסאי

דג לוקוס בינוני, פרוס לפרוסות עבות

מיץ מ-2 לימונים

½ 2 כוסות זיתים סוריים מגולענים

½ כוס עלי כוסברה טריים וקצוצים

2 פלפלים אדומים, מתוקים, יבשים ושבורים

¼ כפית פלפל צ'ילי טחון

8 שיני שום קלופות

¼ כוס שמן סויה

½1 כפיות פפריקה מתוקה

½1 פלפלים חריפים טריים, לפי הטעם

1 כפית שטוחה מלח דק

2 כוסות מים

פיסטוקים קלויים

מתכון מאת:
מתוך: דגים

משרים את פרוסות הדג במיץ לימון כ- 30 דקות. מוציאים ושוטפים היטב. מייבשים על נייר סופג. מבשלים את הזיתים במים במשך 15 דקות, מסננים ומפזרים בסיר שטוח. מערבבים חצי מכמות הכוסברה ביחד עם הפלפלים היבשים, הצ'ילי והשום ומניחים את התערובת בסיר השטוח. מסדרים על התבלינים את פרוסות הדג ומפזרים עליהן את שארית הכוסברה. מערבבים שמן, פפריקה, פלפלים חריפים ומלח ויוצקים על הדג. מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים על אש גבוהה במשך 20 דקות. אחר כך מנמיכים את הלהבה ומבשלים בחום נמוך עד שנותרת מחצית מכמות הנוזלים.

מומלץ להגיש עם פיסטוקים קלויים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.