חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לובסטרים שלוקים

4 לובסטרים יפים וחיים

½ לימון

2 גבעול טימין

גבעול סלרי

½ ק"ג תפוחי-אדמה קטנים על קליפתם

4 קלחי-תירס יפים

מלח-ים גס

חמאה מעולה (לפי הצורך)

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

להרתיח בסיר גדול מים עם גבעול הסלרי, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והלימון. לבשל מספר דקות את תפוחי-האדמה. כשהם כמעט מוכנים, להוסיף את הלובסטרים וקלחי-התירס. לבשל כ-8 דקות על להבה גבוהה. לסנן ולהגיש את הלובסטרים האדומים עם תפוחי-האדמה והתירסים יחד בקערה ענקית. לאוהבי האספרגוס מומלץ לזרוק ברגע האחרון למים הרותחים גם שתי אגודות של אספרגוסים עבים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017