חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לובסטרים שלוקים

4 לובסטרים יפים וחיים

½ לימון

2 גבעול טימין

גבעול סלרי

½ ק"ג תפוחי-אדמה קטנים על קליפתם

4 קלחי-תירס יפים

מלח-ים גס

חמאה מעולה (לפי הצורך)

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

להרתיח בסיר גדול מים עם גבעול הסלרי, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והלימון. לבשל מספר דקות את תפוחי-האדמה. כשהם כמעט מוכנים, להוסיף את הלובסטרים וקלחי-התירס. לבשל כ-8 דקות על להבה גבוהה. לסנן ולהגיש את הלובסטרים האדומים עם תפוחי-האדמה והתירסים יחד בקערה ענקית. לאוהבי האספרגוס מומלץ לזרוק ברגע האחרון למים הרותחים גם שתי אגודות של אספרגוסים עבים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.