חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לובסטרים שלוקים

4 לובסטרים יפים וחיים

½ לימון

2 גבעול טימין

גבעול סלרי

½ ק"ג תפוחי-אדמה קטנים על קליפתם

4 קלחי-תירס יפים

מלח-ים גס

חמאה מעולה (לפי הצורך)

מתכון מאת:
מתוך: פירות ים

להרתיח בסיר גדול מים עם גבעול הסלרי, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והלימון. לבשל מספר דקות את תפוחי-האדמה. כשהם כמעט מוכנים, להוסיף את הלובסטרים וקלחי-התירס. לבשל כ-8 דקות על להבה גבוהה. לסנן ולהגיש את הלובסטרים האדומים עם תפוחי-האדמה והתירסים יחד בקערה ענקית. לאוהבי האספרגוס מומלץ לזרוק ברגע האחרון למים הרותחים גם שתי אגודות של אספרגוסים עבים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.