חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרישות צעירות

 ½ ליטר מרק עוף

6-10 כרישות צעירות נקיות

½ כוס יין לבן יבש

מלח-ים גס

פלפל לבן גרוס גס לפי הטעם

5 גרגירי פלפל אנגלי

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / תוספות

לחתוך את הכרישות לחתיכות באורך של כעשרה סנטימטרים. להניח אותן בתבנית חרס. להציף במרק העוף וביין. לתבל במלח ובפלפל, לבזוק שמן זית מלמעלה ולאפות בתנור בינוני (200 מעלות צלזיוס) כשעה לערך. מעדן אמיתי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017