חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרישות צעירות

 ½ ליטר מרק עוף

6-10 כרישות צעירות נקיות

½ כוס יין לבן יבש

מלח-ים גס

פלפל לבן גרוס גס לפי הטעם

5 גרגירי פלפל אנגלי

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / תוספות

לחתוך את הכרישות לחתיכות באורך של כעשרה סנטימטרים. להניח אותן בתבנית חרס. להציף במרק העוף וביין. לתבל במלח ובפלפל, לבזוק שמן זית מלמעלה ולאפות בתנור בינוני (200 מעלות צלזיוס) כשעה לערך. מעדן אמיתי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.