חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חריימה ירוקה ופלמידה לבנה

1 ק"ג תרד טורקי קצוץ שטוף

½ ק"ג עלי מנגולד שטופים וקצוצים

1 ק"ג פילה פלמידה לבנה חתוכה ל-5 מנות

5 שיני שום פרוסות

1 פלפל אדום חריף נקי מחרצנים וקצוץ

1 צרור כוסברה קצוצה ושטופה

מיץ מלימון אחד

2 בצלים קלופים וקצוצים

2 כוסות מים

מלח גס

פלפל שחור גרוס טרי

½ כוס שמן זית חדש

מתכון מאת:
מתוך: דגים

במחבת גדולה יוצקים ומחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל הקצוץ והפלפל ומאדים מספר דקות, מוסיפים את השום הפרוס וממשיכים לאדות עד שהבצל זהוב. מוסיפים את התרד והמנגולד הקצוצים וממשיכים לאדות עוד כ-10 דקות. מוסיפים את המים ומבשלים עד שהתבשיל מוכן. מוסיפים כוסברה קצוצה קצוצה ומיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים פנימה את פילה הפלמידה ומבשלים כ-2-3 דקות מכל צד ומגישים.

מומלץ מאוד לאכול עם לחם כפרי צרפתי חם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.