חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חריימה ירוקה ופלמידה לבנה

1 ק"ג תרד טורקי קצוץ שטוף

½ ק"ג עלי מנגולד שטופים וקצוצים

1 ק"ג פילה פלמידה לבנה חתוכה ל-5 מנות

5 שיני שום פרוסות

1 פלפל אדום חריף נקי מחרצנים וקצוץ

1 צרור כוסברה קצוצה ושטופה

מיץ מלימון אחד

2 בצלים קלופים וקצוצים

2 כוסות מים

מלח גס

פלפל שחור גרוס טרי

½ כוס שמן זית חדש

מתכון מאת:
מתוך: דגים

במחבת גדולה יוצקים ומחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל הקצוץ והפלפל ומאדים מספר דקות, מוסיפים את השום הפרוס וממשיכים לאדות עד שהבצל זהוב. מוסיפים את התרד והמנגולד הקצוצים וממשיכים לאדות עוד כ-10 דקות. מוסיפים את המים ומבשלים עד שהתבשיל מוכן. מוסיפים כוסברה קצוצה קצוצה ומיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים פנימה את פילה הפלמידה ומבשלים כ-2-3 דקות מכל צד ומגישים.

מומלץ מאוד לאכול עם לחם כפרי צרפתי חם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017