חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

הפארידה שרצתה להיות גפילטע

½ ק"ג פילה פארידה נקי מעצמות ועור חתוך לקוביות

4-5 סלקים בינוניים

3-4 כפות שמן זית עדין

מיץ מלימון 1

1 פלפל אדום חריף (צ'ילי) קצוץ דק

חופן נבטי בצל

מלח ים גס

1 כף דבש

מתכון מאת:
מתוך: דגים

שוטפים את הסלקים ועוטפים אותם בנייר כסף עם מעט מלח גס. צולים את הסלקים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד לריכוכם. מוציאים את הסלקים מנייר הכסף מצננים מעט וקולפים, חותכים לקוביות קטנות או לשמיניות.

מערבבים את הדבש, מיץ הלימון והצ'ילי בקערה, מוסיפים את קוביות הפארידה והסלק ומערבבים היטב. מחלקים בקעריות קטנות מזלפים מעט שן זית ומסדרים מעל את נבטי הבצל. ניתן גם להגיש בקערה בעלת שוליים נמוכים למרכז השולחן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017