חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חלות שוקולד קטנות

1 ק"ג קמח לבן

500 גר' מים קרים

60 גר' חמאה בטמפ' החדר

2 חלמונים

200 גר' סוכר דמררה

300 גר' שוקולד מריר 70% שבור לחתיכות גסות בעזרת סכין

 ¼ 1 כפות מלח

35 גר' שמרים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את הקמח, המים הקרים, השמרים, החמאה, החלמונים והסוכר ולשים כ-6 דקות עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ולשים עוד 3-4 דקות.

מוסיפים את השוקולד ולשים רק עד שהשוקולד מתאחד עם הבצק. מתפיחים כשעתיים עד שהבצק יותר ממכפיל את נפחו. מורידים (מפילים) את הבצק פעמיים במהלך התפיחה.

מחלקים את הבצק ל-16 כדורים אחידים פחות או יותר בגודלם ומתפיחים בתבנית מכוסה בבד עוד כ-½ שעה. פותחים כל כדור לנקניק דק ויוצרים מכל 3 נקניקים חלה קלועה. מתפיחים כשעה לערך ואופים בתנור מחומם מראש עם לחות, בטמפ' של 180 מעלות. משך האפייה כ-30 דקות לערך.אין לבנות קרום. זוהי חלה!

תגובות גולשים

1.

"מתכון מנצח. אנחנו נהנים מחלות שוקולד כל ערב שישי מאז שמצאתי את המתכון הזה."

— שי, זכרון יעקב | 03.07.15 16:12
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.