חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דניס ברוטב זיתים וחמאה

4 דגי דניס

6 שיני שום פרוסות

4 ענפי מרווה

4 ענפי טימין

150 גר' חמאה חומה (מבשלים את החמאה על אש נמוכה מאוד, מקפים מדי פעם את הקצף המצטבר על החמאה. מסירים מן האש כעבור 30-40 דקות, כאשר צבעה של החמאה נעשה חום)

מעט מלח גס

לרוטב:

1 כוס זיתי טאסוס בינוניים מגולענים

1 כף עלי מרווה קצוצים

2 שיני שום 2 כפות מיץ לימון

מעט צ'ילי אדום טרי

מתכון מאת:
מתוך: דגים

שוטפים את הדג היטב, חורצים חריצים בצדדים ומחדירים לתוכם את פרוסות השום. ממלאים את הדג בענפי מרווה וטימין. מורחים את הדג במעט מן החמאה החומה ובוזקים מלח גס. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה(240 מעלות) וצולים במשך 15 דקות.

מרסקים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון, ביחד עם החמאה החומה שנותרה (רצוי להכין את הרוטב זמן קצר לפני שהדג מוכן), יוצקים את הרוטב על הדג בעודו חם מאוד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.