חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דניס בכמון פלפל ושום

4 דגי דניס קטנים

4 שיני שום פרוסות

2 ראשי שום כתושות

½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

1 כפית גרגרי כמון קלויים

5 כפות שמן זית

½ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח גס

½ כפית גרגרי פלפל אדום כתושים

2 כפות מיץ מלימון ירוק

לרוטב:¼

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

2 שיני שום קצוצות דק

2 כפות שמן זית

¼ כפית צ'ילי טחון

¼ כפית גרגרי כמון קלויים

4 כפות מים

4 כפות מיץ לימון

מעט מלח גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

שוטפים היטב את הדגים ומייבשים עלנייר סופג. חורצים חריצים בצדי כל דג ומחדירים לתוכם פרוסות שום. מערבבים היטב שום כתוש, פטרוזילה, כמון, שמן, מלח, פלפל, מיץ לימון וגרגרי פלפל אדום כתושים וממלאים את הדג בתערובת התבלינים. צולים במשך 17 דקות בערך בתנור שחומם מראש לחום גבוה (240 מעלות). מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים בקערית נפרדת, לצד הדג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.