חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג פלמידה עם ארטישוק ירושלמי יוגורט ודבש

לדג:

250 דג פלמידה עדיף פילה

5 גרם רוזמרין מופרד

2 שיני שום פרוסות

מלח ופלפל

1 כף שמן זית

לארטישוק:

150 גרם ארטישוק ירושלמי

½1 כף דבש

¼ צרור טימין לימוני קצוץ

½ כפית בהרט לבנוני

1 כף שמן זית

1 כוס ציר עוף

2 שיני שום פרוסות

⅓ צ'ילי אדום פרוס

מלח ופלפל

ליוגורט:

1-3 כוס יוגורט עיזים

1 כף דבש

2 ענפים של נענע קצוצה

2 ענפים של פטרוזיליה קצוצה

1 שן שום קצוצה

1 כפית שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: דגים

 הכנת הדג: משמנים תבנית בשמן זית ,מניחים את הדג ומעליו מפזרים את הרוזמרין ,השום ומלח ופלפל. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות.

הכנת הארטישוק: מטגנים בשמן זית את הארטישוק עם שום למשך 1-2 דקות ,מוסיפים את הטימין והצ'ילי לעוד 2 דקות ומוסיפים את הבהרט ,הדבש,ציר עוף מלח ופלפל . ומבשלים ל-20 דקות.

הכנת היוגורט: בקערה שמים את היוגורט עם הדבש ,נענע ,פטרוזיליה שום ,מלח ,פלפל ,שמן זית ומערבבים הכול.

הגשה : מסדרים את הארטישוק בצלחת מעליו מניחים את הדג ושופכים מעליו את היוגורט.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.