חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג דניס בקוקוס מצופה בעלה בננה

פילה של 4 דגי דניס

 1 קוקוס טרי מגורד

 ½ כוס רוטב סויה

 5 שיני שום כתושות

 2 כפות זנגביל מגורד

 4 עלי בננה

מתכון מאת:
מתוך: דגים

 תערובת הקוקוס:

מערבבים את הקוקוס עם הרוטב סויה, שיני השום והזנגביל.

הדג:

מרתיחים מים ושופכים את המים הרותחים על עלה הבננה על מנת לרכך אותו. מניחים את עלה הבננה ועליו שכבה דקה של תערובת הקוקוס. על הקוקוס מניחים את פילה הדניס ומכסים בשכבה שנייה של תערובת הקוקוס עוטפים את הכול בעלה הבננה וקושרים בעזרת חוט תפירה.

במחבת מרתיחים 2 כפות שמן ועליו שמים את מנת הדג. כל כחצי דקה משפריצים קצת מים וכך מטגנים/מאדים את הדג. לאחר כמה דקות מגישים את המנה ונהנים מטעמה המיוחד והנפלא!!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017