חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג דניס בקוקוס מצופה בעלה בננה

פילה של 4 דגי דניס

 1 קוקוס טרי מגורד

 ½ כוס רוטב סויה

 5 שיני שום כתושות

 2 כפות זנגביל מגורד

 4 עלי בננה

מתכון מאת:
מתוך: דגים

 תערובת הקוקוס:

מערבבים את הקוקוס עם הרוטב סויה, שיני השום והזנגביל.

הדג:

מרתיחים מים ושופכים את המים הרותחים על עלה הבננה על מנת לרכך אותו. מניחים את עלה הבננה ועליו שכבה דקה של תערובת הקוקוס. על הקוקוס מניחים את פילה הדניס ומכסים בשכבה שנייה של תערובת הקוקוס עוטפים את הכול בעלה הבננה וקושרים בעזרת חוט תפירה.

במחבת מרתיחים 2 כפות שמן ועליו שמים את מנת הדג. כל כחצי דקה משפריצים קצת מים וכך מטגנים/מאדים את הדג. לאחר כמה דקות מגישים את המנה ונהנים מטעמה המיוחד והנפלא!!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.