חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג בבצק

2 ק"ג דג פארידה גדול עם הקשקשים

5 שיני שום

¼ כוס טימין קצוץ דק דק

פלפל לבן

מלח

לבצק:

1 ק"ג קמח בהיר

2 כוסות מלח גס

3 חלבונים

½ כוס שמן זית

¼1 כוס מים קרים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / דגים

לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש היטב עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר כשעתיים. כעבור שעתיים לרדד את הבצק לעובי של 1 ס"מ. להניח בקצה הבצק את הדג. בבטן הדג להניח את שיני השום והטימין ולתבל אותו בפלפל ומלח. לעטוף את הדג בבצק ולהדק את הקצוות היטב. לאפות בין 60-75 דקות בטמפ' של 180 מעלות. לאחר האפייה, להסיר את הבצק מן הדג (הבצק אינו לאכילה). הדג יוצא מאודה, הקשקשים נדבקים לבצק ובשר הדג יוצא בשלמותו. מומלץ להגיש עם לימונים חצויים ו.. חיוך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017