חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג בבצק

2 ק"ג דג פארידה גדול עם הקשקשים

5 שיני שום

¼ כוס טימין קצוץ דק דק

פלפל לבן

מלח

לבצק:

1 ק"ג קמח בהיר

2 כוסות מלח גס

3 חלבונים

½ כוס שמן זית

¼1 כוס מים קרים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / דגים

לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש היטב עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר כשעתיים. כעבור שעתיים לרדד את הבצק לעובי של 1 ס"מ. להניח בקצה הבצק את הדג. בבטן הדג להניח את שיני השום והטימין ולתבל אותו בפלפל ומלח. לעטוף את הדג בבצק ולהדק את הקצוות היטב. לאפות בין 60-75 דקות בטמפ' של 180 מעלות. לאחר האפייה, להסיר את הבצק מן הדג (הבצק אינו לאכילה). הדג יוצא מאודה, הקשקשים נדבקים לבצק ובשר הדג יוצא בשלמותו. מומלץ להגיש עם לימונים חצויים ו.. חיוך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.