חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברבוניות בעלי גפן

קילו ברבוניות

8 שיני שום ירוק

2 לימונים מפולטים

פלפל שחור גרוס

½ כוס שמן זית

עלי גפן טריים

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

חולטים עלי גפן במים רותחים מומלחים, מכניסים למי קרח וסוחטים. מורחים את הברבוניות בשמן זית, מלח ופלפל. מכניסים לבטן הדג שום ירוק פרוס דק ופילה לימון אחד או שניים. עוטפים כל ברבוניה בעלי גפן, מורחים את עלי הגפן בשמן זית ובוזקים מלח גס. צולים על גחלים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017