חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברבוניות בעלי גפן

קילו ברבוניות

8 שיני שום ירוק

2 לימונים מפולטים

פלפל שחור גרוס

½ כוס שמן זית

עלי גפן טריים

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

חולטים עלי גפן במים רותחים מומלחים, מכניסים למי קרח וסוחטים. מורחים את הברבוניות בשמן זית, מלח ופלפל. מכניסים לבטן הדג שום ירוק פרוס דק ופילה לימון אחד או שניים. עוטפים כל ברבוניה בעלי גפן, מורחים את עלי הגפן בשמן זית ובוזקים מלח גס. צולים על גחלים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.