חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה עם עגבניות צרובות מרווה ופרמזן

1 ק"ג עגבניות בשלות מזנים שונים

גבעולי מרווה טריים

פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

גוש קטן של גבינת פרמז'ן אמיתית ( 200 גרם)

1 לחם שאור מקמח מלא בן יומיים

חצי כוס שמן זית סורי עדין

מלח ים גס

מתכון מאת:

מחממים את התנור למקסימום טמפרטורה (250-300 מעלות צלזיוס) חוצים את העגבניות הבשלות. בוזקים עליהן מלח ים גס ופלפל שחור גרוס טרי. מטפטפים מעט שמן זית ומפזרים מלמעלה מעט עלי מרווה.צולים בתנור החם 20-30 דקות או עד שהעגבניות נצרבות, מאבדות נוזלים וטעמן מתמרכז.

בינתיים פורסים את לחם השאור בן היומיים. מטפטפים שמן זית על הפרוסות. בוזקים עליהן מלח ים גס וצולים בתנור החם עד שהפרוסות מזהיבות קלות. קוצצים גס את העגבניות הצרובות ומפזרים על הברוסקטות שהכנתם. מגרדים את הפרמז'ן על החלק הדק של הפומפייה בנדיבות ישירות על הברוסקטות עד שהן מתכסות בשכבה לבנה של של פרמז'ן

אוכלים וחושבים שאתם באוגוסט.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.