חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה עם עגבניות צרובות מרווה ופרמזן

1 ק"ג עגבניות בשלות מזנים שונים

גבעולי מרווה טריים

פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

גוש קטן של גבינת פרמז'ן אמיתית ( 200 גרם)

1 לחם שאור מקמח מלא בן יומיים

חצי כוס שמן זית סורי עדין

מלח ים גס

מתכון מאת:

מחממים את התנור למקסימום טמפרטורה (250-300 מעלות צלזיוס) חוצים את העגבניות הבשלות. בוזקים עליהן מלח ים גס ופלפל שחור גרוס טרי. מטפטפים מעט שמן זית ומפזרים מלמעלה מעט עלי מרווה.צולים בתנור החם 20-30 דקות או עד שהעגבניות נצרבות, מאבדות נוזלים וטעמן מתמרכז.

בינתיים פורסים את לחם השאור בן היומיים. מטפטפים שמן זית על הפרוסות. בוזקים עליהן מלח ים גס וצולים בתנור החם עד שהפרוסות מזהיבות קלות. קוצצים גס את העגבניות הצרובות ומפזרים על הברוסקטות שהכנתם. מגרדים את הפרמז'ן על החלק הדק של הפומפייה בנדיבות ישירות על הברוסקטות עד שהן מתכסות בשכבה לבנה של של פרמז'ן

אוכלים וחושבים שאתם באוגוסט.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017