חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי מוקפץ בווק עם חזה עוף

1-2 בצל חתוך לשמיניות

½ ק"ג תרד טורקי שטוף היטב

½ ק"ג חזה עוף קצוץ דק דק בסכין גדולה

ג'ינג'ר טרי- 5 ס"מ שורש וקולף וקצוץ דק

3 שיני שום פרוסות

פלפל ירוק חריף ללא גרעינים קצוץ דק

חופן עלי נענע מופרדים

1-2 כפות לימון

1-2 כפות סוכר (סוגת)

2 כפות שומשום אדום קלוי

2-3 כפות שמן חרדל בכבישה קרה

מתכון מאת:
מתוך: עופות

קוצצים דק את עלי התרד הטורקי ומחממים ווק טוב טוב על הלהבה הכי גדולה. מחממים בתוכו את השמן ומטגנים מס' שניות את הג'ינג'ר, הצילי, השום, מוסיפים מייד את הבצל ואח"כ את חזה העוף הקצוץ ומקפיצים מעט, מוסיפים את עלי התרד, הסוכר, הלימון והסויה. מוסיפים את עלי הנענע המופרדים ומורידים מהאש. מוסיפים את השומשום האדום ומגישים מייד עם אורז מאודה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.