חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פירה שורש סלרי מוגש עם חזה עוף צרוב

4 חזי עוף ללא עור

3 שורשי סלרי גדולים ועסיסיים

5 תפ"א של חורף

100 מ"ל שמן זית

1 מיכל שמנת סויה אלפרו

2 כוסות רשאד קצוץ

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

למשרה:

5 כפות שמן זית

3 כפות כוסברה טרייה קצוצה

2 שיני שום מעוכות דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כפית גרעיני כוזברה כתושים דק

1 כפית זרעוני חרדל צהוב כתושים דק

מתכון מאת:
מתוך: עופות

לציפוי העוף פורסים את חזה העוף לסקאולופיני דק ומשרים לכמה שעות במשרה.

קולפים את שורשי הסלרי ותפו"א. מבשלים במים ממולחים עד שמתרככים, מסננים ומעבירים לקערה. מועכים במזלג עם שמן הזית ושמנת הסויה ומתבלים במלח ופלפל לבן גרוס. בינתיים מחממים מחבת ברזל יצוקה ומטגנים את הסקאלופיני חזה עוף המושרה בתבלינים ובשמן זית. מגישים את הסקאלופיני על הפירה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017