חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פירה שורש סלרי מוגש עם חזה עוף צרוב

4 חזי עוף ללא עור

3 שורשי סלרי גדולים ועסיסיים

5 תפ"א של חורף

100 מ"ל שמן זית

1 מיכל שמנת סויה אלפרו

2 כוסות רשאד קצוץ

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

למשרה:

5 כפות שמן זית

3 כפות כוסברה טרייה קצוצה

2 שיני שום מעוכות דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כפית גרעיני כוזברה כתושים דק

1 כפית זרעוני חרדל צהוב כתושים דק

מתכון מאת:
מתוך: עופות

לציפוי העוף פורסים את חזה העוף לסקאולופיני דק ומשרים לכמה שעות במשרה.

קולפים את שורשי הסלרי ותפו"א. מבשלים במים ממולחים עד שמתרככים, מסננים ומעבירים לקערה. מועכים במזלג עם שמן הזית ושמנת הסויה ומתבלים במלח ופלפל לבן גרוס. בינתיים מחממים מחבת ברזל יצוקה ומטגנים את הסקאלופיני חזה עוף המושרה בתבלינים ובשמן זית. מגישים את הסקאלופיני על הפירה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.