חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוף צלוי עם גרגרי שומר וקליפת לימון מגוררת

עוף שלם טרי

2 לימונים ירוקים

10 ענפי טרגון

10 ענפי שמיר

6 שיני שום

1 פלפל צ'ילי אדום טרי

¼ כוס שמן זית

מיץ מ-½ לימון

1 כף גרגרי שומר קלויים

½ כפית צ'ילי צ'לי יבש טחון גס

½ כפית גרגרי פלפל ירוק כתושים

1 כף עלי שמיר קצוצים

1 כפית שטוחה מלח גס

¼ כפית גרגרי פלפל שחור גרוס

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מגררים את קליפת הלימונים, ואת הלימונים עצמם פורסים לפרוסות. שוטפים היטב את העוף וממלאים בענפי טרגון ושמיר, בפרוסות לימון, בשיני שום ובפלפל צ'ילי טרי. מערבבים היטב את שאר החומרים עם קליפת הלימון המגוררת ומורחים היטב את העוף מכל צדדיו. משרים כמה שעות וצולים בתנור שחומם מראש לחום גבוה מאוד (240 מעלות) כ-40 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.