חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאג'ין עוף ולימונים כבושים

תרנגלות אחת שמנמנה

½ כפית זעפרן

4 כפות לימונים כבושים קצוצים

2 כפיות ראס אל חנות (תערובת תבלינים)

מלח גס

פלפל שחור

2 כפיות אבקת ג'ינג'ר

6 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לשמניות

250 גר' משמש מיובש קצוץ

1 כוס פיסטוקים קלויים

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מערבבים את כל חומרי המשרה ומעסים בהם את התרנגולת. מניחים מכוסה במקרר ללילה או 8 שעות. צולים את התרנגולת על שיפוד גבוה מעל הגחלים כדי שלא ישרף. תוך כדי צליה מורחים את העוף במשרה מספר פעמים. לאחר כחצי שעה מורידים מהאש. חותכים את העוף לחתיכות מניחים על תחתית טאג'ין עם הבצלים החתוכים ומשמשים. יוצקים למעלה שמן זית, זעפרן, ומים (מעט). סוגרים את הטאג'ין וממשיכים את הבישול על הגחלים עוד 40 דקות. מפזרים פיסטוקים שבורים גס, ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017