חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאג'ין עוף ולימונים כבושים

תרנגלות אחת שמנמנה

½ כפית זעפרן

4 כפות לימונים כבושים קצוצים

2 כפיות ראס אל חנות (תערובת תבלינים)

מלח גס

פלפל שחור

2 כפיות אבקת ג'ינג'ר

6 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לשמניות

250 גר' משמש מיובש קצוץ

1 כוס פיסטוקים קלויים

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מערבבים את כל חומרי המשרה ומעסים בהם את התרנגולת. מניחים מכוסה במקרר ללילה או 8 שעות. צולים את התרנגולת על שיפוד גבוה מעל הגחלים כדי שלא ישרף. תוך כדי צליה מורחים את העוף במשרה מספר פעמים. לאחר כחצי שעה מורידים מהאש. חותכים את העוף לחתיכות מניחים על תחתית טאג'ין עם הבצלים החתוכים ומשמשים. יוצקים למעלה שמן זית, זעפרן, ומים (מעט). סוגרים את הטאג'ין וממשיכים את הבישול על הגחלים עוד 40 דקות. מפזרים פיסטוקים שבורים גס, ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.