חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזה עוף וקטשופ ביתי

1 חזה עוף

10 עגבניות חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות

4 כפות חומץ

2 כפות סוכר

5 כפות שמן זית

מלח פלפל

מתכון מאת:

מחממים שמן זית ומבשלים את העגבניות מוסיפים את החומץ, הסוכר והמלח ומבשלים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ובוחשים מידי פעם כדי שלא יידבקו לתחתית. מבשלים את העגבניות עד לקבלת מרקם של מחית-קטשופ. טועמים ומתבלים שוב אם צריך ומקררים. מניחים את חזה העוף על מחבת גריל משומנת וצולים כ- 3-4 דקות מכל צד מטבלים במעט מלח ופלפל. מניחים על צלחת ויוצקים את הקטשופ ליד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.