חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזה עוף וקטשופ ביתי

1 חזה עוף

10 עגבניות חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות

4 כפות חומץ

2 כפות סוכר

5 כפות שמן זית

מלח פלפל

מתכון מאת:

מחממים שמן זית ומבשלים את העגבניות מוסיפים את החומץ, הסוכר והמלח ומבשלים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ובוחשים מידי פעם כדי שלא יידבקו לתחתית. מבשלים את העגבניות עד לקבלת מרקם של מחית-קטשופ. טועמים ומתבלים שוב אם צריך ומקררים. מניחים את חזה העוף על מחבת גריל משומנת וצולים כ- 3-4 דקות מכל צד מטבלים במעט מלח ופלפל. מניחים על צלחת ויוצקים את הקטשופ ליד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017