חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזה עוף בציפוי עשבי תיבול על מצע של סלט טאבולה קינואה

לחזה עוף:

4 נתחי חזה עוף

כפית מלח גס/לפי הטעם

כפית פלפל שחור גרוס טרי

2 שני שום כתושות

כף עלי בזיליקום קצוצים

2 בצל ירוק קצוץ

כף עלי נענע קצוצים

10 ענפי פטרוזיליה טרייה קצוצה

5 כפיות שמן זית

גרידת לימון מלימון אחד

לטאבולה קינואה:

1 כוס קינואה

2 כוסות פטרוזיליה קצוצה

1 כוס כוסברה קצוצה

1 כוס שמיר קצוץ

1 כוס נענע קצוצה

1 כוס בצל ירוק קצוץ

מיץ מ- 3 לימונים בשלים

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: עופות

חזה עוף:

בקערה מערבבים את כל רכיבי המשרה. מניחים את חזה העוף למשך 2-3 שעות. מחממים תנור ל- 200 מעלות, מניחים את חזה העוף בתבנית אפייה וצולים למשך 12-15 דקות.

טאבולה קינואה:

משרים את גרגרי הקינואה ל- 15 דקות בכוס מים רותחים. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים הקצוצים טרי. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ובמלח.

מניחים את מצע סלט הטאבולה ועליו את חזה העוף.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017