חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזה עוף בציפוי עשבי תיבול על מצע של סלט טאבולה קינואה

לחזה עוף:

4 נתחי חזה עוף

כפית מלח גס/לפי הטעם

כפית פלפל שחור גרוס טרי

2 שני שום כתושות

כף עלי בזיליקום קצוצים

2 בצל ירוק קצוץ

כף עלי נענע קצוצים

10 ענפי פטרוזיליה טרייה קצוצה

5 כפיות שמן זית

גרידת לימון מלימון אחד

לטאבולה קינואה:

1 כוס קינואה

2 כוסות פטרוזיליה קצוצה

1 כוס כוסברה קצוצה

1 כוס שמיר קצוץ

1 כוס נענע קצוצה

1 כוס בצל ירוק קצוץ

מיץ מ- 3 לימונים בשלים

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: עופות

חזה עוף:

בקערה מערבבים את כל רכיבי המשרה. מניחים את חזה העוף למשך 2-3 שעות. מחממים תנור ל- 200 מעלות, מניחים את חזה העוף בתבנית אפייה וצולים למשך 12-15 דקות.

טאבולה קינואה:

משרים את גרגרי הקינואה ל- 15 דקות בכוס מים רותחים. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים הקצוצים טרי. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ובמלח.

מניחים את מצע סלט הטאבולה ועליו את חזה העוף.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.