חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שרימפס בעגבניות ויוגורט

½ ק"ג שרימפס קלופים ומנוקים

6 עגבניות-תמר בשלות ומגוררות בפומפייה

250 גרם יוגורט עזים או כבשים

פלפל שחור טחון דק

מלח-ים גס

2 כפות מיורן טרי קצוץ דק

3 שיני-שום ירוק פרוסות דק-דק

4-5 כפות שמן זית

מתכון מאת:

במחבת גדולה מחממים את שמן-הזית. מוסיפים את השום הפרוס, ואחרי כמה שניות גם את העגבניות המגוררות. מוסיפים את השרימפס. מתבלים במלח, בפלפל, בעלי המיורן הקצוצים. מקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות, עד שהשרימפס ייעשו. מסירים מהאש, ומוסיפים את היוגורט. מערבבים קלות. מחזירים לאש, ובזהירות, כדי להביא לרתיחה כמובן, אך שהיוגורט לא יתפרק. מחממים עוד כדקה. מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017