חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צנון בג'ינג'ר

2-3 צנונים בינוניים ומלאים (לא מרים!!)

מיץ מלימון אחד

2 ס"מ ג'ינג'ר מקולף

4 בצלים ירוקים קצוצים דק (רק החלק הירוק והיפה)

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס גס בנדיבות

2 כפות שמן שומשום קלוי

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מקלפים את הצנונים ומגרדים על מגרדת דקה. סוחטים מהם את המיץ ומשתמשים רק בבשר הצנון לסלט. מגרדים את הג'ינג'ר על מגרדת דקה וסוחטים את הבשר המגורד. אוספים את המיץ שנשאר ומשתמשים רק בו לסלט. מערבבים את מיץ הלימון, מיץ הג'ינג'ר, המלח והפלפל השחור. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים בעדינות. מוסיפים את שמן השומשום, מנערים קלות ומגישים.

נ.ב: במתכון זה ניתן להשתמש גם בקינואה שחורה שהגיע עכשיו לשווקים האורגניים. מתפיחים אותה במים כחצי שעה ואז קולים את הקינואה בשמן למספר שניות. מוסיפים אותה לסלט והיא מתפצחת בפה ומהווה ניגוד מצויין לרכות של הצנון המגורר. לאנשים שאוהבים מתיקות- ניתן להוסיף 1 כף מחוקה של סוכר דמררה לרוטב.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017