חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צנון בג'ינג'ר

2-3 צנונים בינוניים ומלאים (לא מרים!!)

מיץ מלימון אחד

2 ס"מ ג'ינג'ר מקולף

4 בצלים ירוקים קצוצים דק (רק החלק הירוק והיפה)

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס גס בנדיבות

2 כפות שמן שומשום קלוי

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מקלפים את הצנונים ומגרדים על מגרדת דקה. סוחטים מהם את המיץ ומשתמשים רק בבשר הצנון לסלט. מגרדים את הג'ינג'ר על מגרדת דקה וסוחטים את הבשר המגורד. אוספים את המיץ שנשאר ומשתמשים רק בו לסלט. מערבבים את מיץ הלימון, מיץ הג'ינג'ר, המלח והפלפל השחור. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים בעדינות. מוסיפים את שמן השומשום, מנערים קלות ומגישים.

נ.ב: במתכון זה ניתן להשתמש גם בקינואה שחורה שהגיע עכשיו לשווקים האורגניים. מתפיחים אותה במים כחצי שעה ואז קולים את הקינואה בשמן למספר שניות. מוסיפים אותה לסלט והיא מתפצחת בפה ומהווה ניגוד מצויין לרכות של הצנון המגורר. לאנשים שאוהבים מתיקות- ניתן להוסיף 1 כף מחוקה של סוכר דמררה לרוטב.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.