חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת חצילים וגבינת שמנת עיזים

5-6 חצילים עגולים יפים וטריים פרוסים לאורך בעובי של ½ ס"מ

1 כוס שמן זית

מיץ מ1-2 לימונים בשלים

2-3 פלפלים חריפים

אגודת בצל ירוק קצוץ דק

½ ק"ג גבינת מה-עז של משק צוריאל (או כל גליל גבינת עיזים שמנה)

מתכון מאת:

מורחים את החצילים בשמן הזית בנדיבות וצולים במחבת פסים או בתנור או בגריל. היזהרו לא לייבש את החצילים. במהלך הצלייה אפשר לפזר מעט מלח גס מעל החצילים. צולים את הפלפלים החריפים בגריל עד שהעור נשרף והם מתרככים, משהים מס' דקות בכלי סגור וקולפים את העור השרוף. קוצצים את הפלפלים הקלויים דק דק, מטפטפים מעט מיץ לימון על פרוסות החצילים הקלויות ומסדרים על תבנית עוגה בקוטר 24 ס"מ, שכל התחתית והדפנות יהיו מצופות בחצילים. מערבבים את גבינת העיזים עם הבצל הירוק הקצוץ ובשר הפלפלים החריפים ומשטחים מעל החצילים. מניחים מעל הגבינה עוד פרוסות חצילים קלויות. מגישים עם לחם טרי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.