חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלקים קטנים

2 אגודות סלקים קטנים

½ כוס שמן זית עדין

מלח-ים גס לפי הטעם

קורט פלפל שאטה

מעט סוכר דמררה

1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

לבשל את הסלקים (ללא העלים) במים מומלחים וממותקים מעט בסוכר דמררה. הסלק אוהב מתיקות, ואנחנו מוסיפים סוכר למים שבהם הוא מתבשל, כדי שהמתיקות שבתוכו לא תצא החוצה לתוך המים אלא להפך. הסלק יהיה מתוק יותר, וכתוצאה מכך גם טעים יותר. טריק קטן של טבחים קליפורנים.

לקלף את הסלקים, לחתוך לשמיניות. לתבל במעט מלח ופלפל שאטה. להוסיף את הבצל הירוק, ולהגיש. כדי להוסיף טריות לסלט, אפשר להוסיף עלי-סלק קטנים, מתובלים בטיפ-טיפונת מיץ לימון טרי ומעט מלח.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.