חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלק צלוי בתנור בלימון וסילאן

10 סלקים בינוניים

חצי כוס מלח ים גס

2 לימונים בשלים סחוטים

3-4 כפות סילאן טבעי

1 פלפל אדום חריף קצוץ דק

1 כף ג'ינג'ר מגורד דק

מעט מלח ים גס אם צריך בכלל

מתכון מאת:

צולים את הסלקים על קליפתם בתבנית שפיזרתם עליה מלח ים גס. במשך כשעתיים בטמפרטורה 230 מעלות צלסיוס או עד שהם מתרככים לגמרי. הסלקים יאבדו את צורתם העגולה ויהפכו להיות מקובצ'צ'ים לגמרי. אל פחד. טעמם מתמרכז והם נהיים מתוקים ביותר. קולפים את הסלקים, חותכים לשמניות ומערבבים עם מיץ הלימון הסחוט, הסילאן, הפלפל האדום החריף והג'ינג'ר המגורד. אם אתם אוהבים כוסברה אתם מוזמנים להוסיף בשמחה. מגישים מיד ליד דג צלוי (התנור כבר חם...)

תגובות גולשים

1.

"מעולה. רק בעייה אחת - אי אפשר להפסיק לאכול...."

— אורית ק., כפר סבא | 27.03.18 14:00
2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.