חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט תרד טורקי וחזה עוף צרוב במיסו לבן

2 חזות עוף טריים

½ ק"ג עלי תרד טורקי טריים וצעירים

לרוטב:

מיץ מ-1 לימון בשל

מלח ים גס, לפי הטעם

פלפל שחור

למרינדה:

3 כפות מיסו לבן

7 כפות שמן זית עדין במיוחד

פלפל לבן גרוס טרי

חופן עלי נענע קצוצים דק

4 כפות יין לבן יבש

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / עופות

מכינים את המרינדה: מערבבים 2 כפות מיסו עם 3 כפות שמן זית עדין, הפלפל הלבן, חופן עלי הנענע והיין הלבן היבש. משרים את חזה העוף במרינדה למשך 3-2 שעות.

מוציאים את חזות העוף מהמרינדה. מחממים מחבת ברזל עד שהיא ממש לוהטת (מרגישים את החום נודף ממנה) וצורבים את העוף עד שהוא מוכן משני הצדדים כמספר עד שנתחי העוף עשויים מבפנים (לא ורדרדים) זמן העשייה תלוי בלהבת הגז, סוג המחבת ועובי הנתחים, כל מידת זמן עלולה להיות מטעה ולא מתאימה לפרמטרים השונים, מצננים בטמפרטורת החדר.

מכינים את התרד: שוטפים ומייבשים את עלי התרד.

מכינים את הרוטב: מערבבים את מיץ הלימון עם כף מיסו, מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים 3 כפות שמן זית.

מרכיבים את המנה: פורסים את חזות העוף לרוחב לפרוסות דקות לרוחב. מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים את עלי התרד ומערבבים קלות. מוסיפים את הרוטב ומזלפים מעל את שארית שמן הזית. מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017